Υλικά για 4-5 άτομα
Προετοιμασία 40 λεπτά
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Προετοιμασία 40 λεπτά
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Υλικά
-500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-1 αβγό
-1 μέτριο ματσάκι δυόσμο ή μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
-1 χοντρή φέτα ψωμί μουσκεμένο σε νερό
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-αλάτι, πιπέρι
-αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
-6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ή 1 συσκευασία κονκασέ
-3 πιπεριές κέρατα χωρίς σπόρια
-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
-1 κουτ. σούπας ζάχαρη (κοφτή)
-1 μικρό ματσάκι βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
-αλάτι, πιπέρι
-1 αβγό
-1 μέτριο ματσάκι δυόσμο ή μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
-1 χοντρή φέτα ψωμί μουσκεμένο σε νερό
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-αλάτι, πιπέρι
-αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
-6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες ή 1 συσκευασία κονκασέ
-3 πιπεριές κέρατα χωρίς σπόρια
-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
-1 κουτ. σούπας ζάχαρη (κοφτή)
-1 μικρό ματσάκι βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
-αλάτι, πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου