Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ανδρέας Μπάρκουλης :Η πολυτάραχη ζωή ενός μεγάλου γόη...


andreas-mparkoulis-i-polutaraxi-zwi-enos-megalou-goi
Οι γάμοι, οι έρωτες, τα παιδιά κι ο... Τζέιμς Μποντ
Tι είχε αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία του, το 2013.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο γόης που έζησε ταραχώδη ζωή, λατρεύτηκε, γνώρισε φήμη, δόξα, φυλακές, μετανάστευση, τέλος και αρχή, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Στην αυτοβιογραφία του η οποία κυκλοφόρησε το 2013, ο ίδιος αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής του που λίγοι γνώριζαν. Αποκάλυψε... τους έρωτές του με μεγάλες σταρ όπως η Τζένη Καρέζη και η Καίτη Γκρέυ, αλλά και το γεγονός ότι οι ερωτικές σκηνές του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν περα για πέρα ρεαλιστικές.

Οι γάμοι, τα παιδιά και ο... Τζέιμς Μποντ

O Aνδρέας Μπάρκουλης είχε παντρευτεί 2 φορές και είχε 3 παιδιά, τον Νικόλα και δύο παιδιά εκτός γάμου, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, που το είδε μετά από 27 χρόνια.

Στις σελίδες του βιβλίου του, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε ομολογήσει πως αρνήθηκε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, από ανασφάλεια, επειδή δεν γνώριζε καλά Αγγλικά.


«Εφτασα στον πάτο»

Ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στη βιογραφία του στην περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά και στη σύλληψή του.

Ο ίδιος είχε γράψει: «Έφτασα εντελώς στον πάτο. Βγήκα καθαρός, ευπρεπής και μάγκας. Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα. Κι αν έφτασα εντελώς στον πάτο, να μην ξεχνάτε, πως στο τέλος μονάχα τα σκ@τ@ και οι φελλοί επιπλέουν...».

Η περούκα

Σε άλλο απόσπασμα ο Μπάρκουλης είχε αναφερθεί στην εμπειρία του στην Αμερική και αποκάλυψε γιατί δεν ξαναφόρεσε ποτέ την περούκα: «Εκεί μόνο αισθάνθηκα άντρας. Έμπαινα στη μαυράδικη ντισκοτέκ και δεν γύριζε κανένας να δει τον “Κορίτσια ο Μπάρκουλης”. Γύριζαν να δουν αυτόν που ήμουνα, και είχα, δόξα τω Θεώ, πολύ νταλαβέρι εκεί. Όταν ζούσα στην Αμερική έκανα παρέα σχεδόν αποκλειστικά με έγχρωμους. Τότε φορούσα ακόμα περούκα και όλοι με αποκαλούσαν “silver man”.

Ένα βράδυ, λοιπόν, που έπινα σε ένα μαγαζί, βλέπω ένα υπέροχο θηλυκό με ξυρισμένο κεφάλι να με… παίζει. Δεν τολμούσα να πλησιάσω μη βρεθώ ξαφνικά με κανένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη μου. Στο τέλος μού κάνει νόημα και πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως ήταν κούκλα και πως θέλω να της κάνω έκπληξη. Τράβηξα την περούκα και τα έχασε. Την έβαλα στην τσέπη και από τότε δεν την ξαναφόρεσα ποτέ. Άρχισα να βρίσκω κάτι βαθύτερο μέσα μου, μάλλον έναν εαυτό που μόλις μου συστηνόταν. Γεια σου μάγκα μου. Είσαι πιο πολλά από όσα νόμιζες...».


πηγη thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου