Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Με αζιμούθιο προς την εξωστρέφεια συνεχίζει τα βήματα της η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κάτω Αγιάννη Πιερίας.

Στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη) συμμετέχει η ομάδα ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας με δικό της περίπτερο. Πλήθος επισκεπτών επισκέφτηκε κατά το διήμερο 27-28/2016 που διήρκεσε η έκθεση το περίπτερο της. Ο οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας κος. Βασίλειος Γκριμούλας, ο επιβλέπον γεωπόνος του προγράμματος της ολοκληρωμένης διαχείρισης κος. Αθανάσιος Κατσαμήτας, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να ενημερώνουν επαγγελματίες του κλάδου, αγρότες και πολίτες (καταναλωτές) για το έργο, την πορεία και το όραμα της ομάδας.
Η έκθεση έτσι αποτέλεσε ένα βασικό εργαλείο εξωστρέφειας και το «βήμα» επικοινωνίας της ομάδας με τους Πιεριείς παραγωγούς ελαιολάδου αλλά και με εμπόρους όπως και με καταναλωτές που αναζητούν πιστοποιημένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εντυπωσιακό υπήρξε και το ενδιαφέρον των επισκεπτών (αγροτών, καταναλωτών) ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο με το οποίο παράγετε από την ομάδα το ποιοτικό της ελαιόλαδο «Όλυμπος Θεϊκό», το οποίο τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει τις υψηλότερες τιμές.
Το περίπτερο επισκέφτηκαν μετά την τελετή των εγκαινίων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος. Απόστολός Τζιτζικώστας ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κος Θεοφάνης Κουρεμπές, συνοδευόμενοι από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου τον οικοδεσπότη της έκθεσης Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κο Κωνσταντίνο Δημόπουλο επίσης οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κα. Μπέτυ Σκούφα, κο. Χάρη Τζαμακλή και κο. Αστέριο Καστόρη, εκπρόσωπος του Βουλευτή της ΝΔ Πιερίας κο. Κώνσταντινο Κουκοδήμου, ο Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Πιερίας κος. Δημήτρης Τσιμήτρης εντεταλμένο σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Δίου και υπεύθυνου αγροτικών θεμάτων του Δήμου Δίου Ολύμπου κο. Διονύση Φόλιο, δημοτικοί σύμβουλοι Ακόμη το περίπτερο επισκεφτήκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών και ομάδων παραγώγων. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας κος Σωτήρης Τολιόπουλος
Το Δ.Σ. και τα μέλη της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας ευχαριστούν τους συνδιοργανωτές της 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη) Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου – Ολύμπου για την δυνατότητα που τους δόθηκε για την προβολή και προώθηση του πιστοποιημένου εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδου «Όλυμπος Θεϊκό» που παράγετε από τους ελαιοπαραγωγούς της, στο εντυπωσιακό ανάγλυφο της εύφορης Πιερικής Γης, με τα άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά που του προσδίδει η επίδραση του Θεϊκού Βουνού. Επίσης ευχαριστούν τον κο. Αστέριο Γκριμούρα για την συνεισφορά του στην παρουσία της ομάδας στην έκθεση, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας κο. Δημήτρη Ρουκά για την βοήθεια του στην άρτια παρουσίαση της ομάδας στην έκθεση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουν στους επισκέπτες του περιπτέρου με τους οποίου μπόρεσαν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για όλα όσα τους ενδιαφέρουν σχετικά με το παραγόμενο ελαιόλαδο της ομάδος «Όλυμπος Θεϊκό». Καλή ελαιοκομική περίοδο.
Με εκτίμηση
Βασίλης Γκριμούλας
Οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου