Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Eρμής Εξοχής-ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς 5-1

 https://www.youtube.com/watch?v=6jA9jzQyzo8&t=59s


Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Κaterini Sport)

Πέντε γκολ η Εξοχή (5-1 τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς), έξι οι «άλλοι» (Απόλλωνας Ράχης) κι όποιος αντέξει μέχρι το τέλος, μετά και τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο Ερμής, του Διονύση Τοκατλίδη, πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με... μαξιλαράκι δύο βαθμών από τη Ράχη, προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο που παιχνιδιού, με δύο γκολ του Μπατζώνη (σ.σ. οι της Μηλιάς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για offside στο δεύτερο γκολ), με τους φιλοξενούμενους, πάντως, να ισοφαρίζουν προσωρινά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάχου, σε μία επίμαχη φάση «χεριού», που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, «πού το είδες το χέρι, ρε;/ήρθε τώρα εδώ μέσα να δώσει τέτοιο πέναλτι;». Η Εξοχή υπερείχε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό και ένταση, στοιχεία αντίστοιχα προηγούμενων παιχνιδιών. Το τρίτο γκολ του Ερμή, με σκόρερ τον Ζαμαντζά, στο μισάωρο, δυσκόλεψε το έργο των αντιπάλων, με την αποβολή του Ζήση, για απώθηση αντιπάλου, με απευθείας κόκκινη κάρτα (σ.σ. ο ίδιος, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν ότι ήταν αποτέλεσμα «ιερής» εξύβρισης) να το κάνει ακόμη δυσκολότερο, ελέω αριθμητικού μειονεκτήματος. Η συγκεκριμένη φάση έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι και άναψε τα αίματα και στην κερκίδα, με τη συμμετοχή και... περιφερειακών παικτών και φιλάθλων, με συνέπεια, για αρκετά λεπτά, να παρακολουθούν όλοι τα τεκταινόμενα εκτός αγωνιστικού χώρου, «παίξτε μπάλα εσείς, ρε...». Στην επανάληψη, ο Ερμής πέτυχε ακόμη δύο γκολ, με τον νεοεισελθόντα Χωλίδη και με τον Ζαμαντζά (δεύτερο προσωπικό γκολ), με υπέροχη συνδυασμένη προσπάθεια, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 5-1.
Ηighlights:
οι δύο ευκαιρίες που κατέληξαν στο δοκάρι του τερματοφύλακα Τόσκα της Μηλιάς, με πρωταγωνιστή τον Βασιουρή, του Ερμή Εξοχής, στο πρώτο ημίχρονο,
o προπονητής του Ερμή Εξοχής, που έδωσε οδηγίες από την κερκίδα, ελέω τιμωρίας στο παιχνίδι με τον Μακρύγιαλο (σ.σ. μη σας ξεγελά το 7-0, ποτέ ένα παιχνίδι στα τοπικά πρωταθλήματα δεν έχει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον...)
Man of the match: Ζαμαντζάς (2 γκολ) και Βασιουρής (δύο δοκάρια μεταξύ άλλων) ξεχώρισαν από τους νικητές και δικαιούνται τον τίτλο,
Yellow card: δε μας έχετε «συγχωρήσει» ακόμη για το γεγονός ότι επιλέξαμε το «σκοτεινό» Ελπίς Ανδρομάχης-Αιγινιακός 3-2 (σ.σ. που, by the way, oρίστηκε, λόγω αναβολής, την ίδια ώρα) και όχι το Ερμής Εξοχής-Απόλλωνας Ράχης 1-0 (που είχαμε, ούτως ή άλλως προγραμματίσει να καταγράψουμε) και δεσμευόμαστε, ενώπιον... Θεού και ποδοσφαιρανθρώπων, να επανορθώσουμε (σ.σ. ήδη έχουμε «κλείσει» σουίτα στο van της Νova για το… sold out παιχνίδι-ρεβάνς στη Ράχη -στο γήπεδο του Λόφου, δηλαδή-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου