Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός σήμερα 18.00

       

Στην τελική… ευθεία μπαίνει το απόγευμα της Τετάρτης (28/5) το… μίνι πρωτάθλημα των play offs της Football League με την 13η αγωνιστική, με τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή Ψαχνών να ξεχωρίζει.
Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, δύο πάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί στην τρίτη θέση και πέντε από την ομάδα της Εύβοιας που ισοβαθμεί στην 4η θέση με τα Χανιά.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, την Τετάρτη (28/5) στις 18:00 το «συγκρότημα» του Αλέκου Βοσνιάδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα των Ψαχνών και με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στην Super League.
Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον αδιάφορο Αιγινιακό και τα Χανιά τον ουραγό Φωστήρα. Τέλος, η πρωτοπόρος Κέρκυρα φιλοξενεί τον Ηρακλή και με τρίποντο θα αρχίσει σχέδια για την Super League.
Ουκ ολίγους λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Αιγινιακό, το απόγευμα της Τετάρτης (28/5) έχει ο Νίκος Παντέλης στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αρβανίτη και Γιαλούση, ενώ εκτός με προβλήματα τραυματισμών είναι και οι Κωστούλας, Κριστόμπαλ, Καρράς, Καπετάνος, Καρίλ και ο Παπανικόλας που δεν υπολογίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου