Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δεσμευόμαστε για ουσιαστική αντιπολίτευση

                ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Ο επικεφαλής Γιώργος Γκαϊντατζής και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Βόρεια
Πιερία, Δημοκρατία και Ανάπτυξη»   ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους πολίτες του δήμου Πύδνας – Κολινδρού που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Χαιρετίζουμε και όσους συναντήθηκαν μαζί μας στην προεκλογική περίοδο αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε δυνατό να μας ψηφίσουν.  Τους υποσχόμαστε ότι θα συναντιόμαστε στην διάρκεια της επόμενης πενταετίας σε κοινές προσπάθειες και αγώνες.

Tο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στο δήμο μας οδήγησε στη μάχη της δεύτερης Κυριακής τους δύο συνδυασμούς με τα περισσότερο συντηρητικά χαρακτηριστικά και με πολλά κοινά μεταξύ τους.   Έχουμε απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και την κρίση των πολιτών που μας στήριξαν. Τους καλούμε να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή με άγρυπνη τη συνείδηση τους και με γνώμονα το καλό του τόπου μας και μόνο, ό,τι κρίνει ο καθένας καλύτερο.  

Δεσμευόμαστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας για να υπηρετήσουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο,  με ουσιαστική αντιπολίτευση, με προτάσεις και παρεμβάσεις, τα συμφέροντα του τόπου και των   κατοίκων του, ιδιαίτερα αυτών που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Θα είμαστε μαζί τους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, παλεύοντας να εκφράσουμε τα αιτήματα και τις αγωνίες τους και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για όλα τα χωριά του δήμου μας.  

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γκαϊντατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου