Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Νίκη... ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 τον Αιγινιακό


Στο κόλπο της ανόδου μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε 2-0 τον Αιγινιακό και βρίσκεται στην 3η θέση.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το κίνητρο και από τα πρώτα λεπτά μπήκαν επιθετικά για τη νίκη. Στο 5’ ο Γκούρμα μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπρέσκα έκανε το 1-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 30’ ο Ζέρης είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ. Ο Αιγινιακός προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 55’ ο Μπρέσκα έβγαλε τη σέντρα, ο Γκούρμα έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε πάλι στον Αλβανό άσο, που με πλασέ έκανε το 2-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει και νέο δοκάρι στο 80’ σε σουτ του Ρόκα έξω από την περιοχή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Ζέρης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας, Κολημήτρας, Κατσίκης (71’ Κόμνος), Νικολιάς, Μπρέσκα (58' Μόνχε), Γκούρμα (81’ Ιωάννου)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Τόλιος (7’ Φαρμάκης), Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντίνιδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (57’ Αχαλινόπουλος), Μανζάνο (46’ Κυνηγόπουλος), Κουτσοσπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου