Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αιγινιακός : Φινάλε με "Φαίακες"

Κυριακή 1 Ιουνίου  Γηπ. "Γιάννης Παραλυκίδης" ώρα 18:00
Ολοκληρώνονται οι αγώνες των πλέι οφ και την Κυριακή 1 Ιουνίου ο Αιγινιακός υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο "Γιάννης Παραλυκίδης" στις 18:00 την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα της Κέρκυρας.


Οι Φαίακες καίγονται για την νίκη προκειμένου να πάρουν την πρωτιά και να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα σηκώνοντας την κούπα μετά το φινάλε των πλέι οφ.
Από την πλευρά του ο Αιγινιακός χωρίς να έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παίξει χωρίς άγχος και ενδεχωμένος να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν είχαν φέτος παιχνίδια στα πόδια τους.
Δεν θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς οι τιμωρημένοι Κωνσταντινίδης και Γεωργίου, ενώ εξέτισαν οι Πέντα και Λαζαρίδης.
Χθες οι παίκτες του Αιγινιακού που έπαιξαν στο Βόλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν κανονικό πρόγραμμα.
Σήμερα η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα γίνει στις 18:00 και θα περιέχει τακτική.
Το Σάββατο θα γίνει πρωινή προπόνηση στις 11:00 με τον Γιώργο Λιόλιο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και θα τους πάρει όλους στην αποστολή αφού θα βγάλει την 18άδα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.
Γιώργος Γεωργιάδης  & Γιώτης Σταματόπουλος:«Πακέτο στον Αιγινιακό»
Ποιοι αναμένεται να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού αν ευοδωθούν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώτης Σταματόπουλος προορίζονται για τον πάγκο του Αιγινιακού, αν και εφόσον οι συζητήσεις της ομάδας της βόρειας Πιερίας με τον Δικέφαλο ολοκληρωθούν θετικά.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους καθοδήγησαν τους Θεσσαλονικείς στην τελική ευθεία της Σούπερ Λίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου