Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το Αιγίνιο στο πλευρό του Βαγγέλη Λαγδάρη


 Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών
Το μήνυμα νίκης για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και τον
Βαγγέλη Λαγδάρη έστειλε για μια ακόμα φορά το Αιγίνιο, με την μαζική συμμετοχή του κόσμου του στην χθεσινοβραδινή συγκέντρωση.

Μέσα σε ενθουσιώδες και νικηφόρο κλίμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης ευχαρίστησε τον κόσμο του Αιγινίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε την πρώτη Κυριακή και τόνισε ότι η νίκη στην 2η Κυριακή θα οφείλεται σε όλους όσους στήριξαν την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και στα άξια στελέχη της
«Δώσαμε δυναμική μάχη, με πίστη στον αγώνα μας και συνεχίζουμε. Με την μαζική σας παρουσία σφραγίζετε την μεγάλη νίκη της Κυριακής! Ο λαός του Αιγινίου μας έχει δείξει την εμπιστοσύνη του, το 2010 αλλά και την 1η Κυριακή. Είμαστε σίγουροι ότι και την 2η Κυριακή οι πολίτες του Αιγινίου θα μας δείξουν μεγάλη εμπιστοσύνη».
Τόνισε ακόμα ότι «η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι κρίσιμη, με τους πολίτες να καλούνται να αναδείξουν τη νέα δημοτική αρχή, που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής μας. Για αυτό θα πρέπει να έχει στόχους, όραμα και ενότητα, στοιχεία τα οποία εγγυάται ο συνδυασμός μας, για την ανάπτυξη του Δήμου μας».


























ΦΩΤΟ-ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου