Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Βραδιά γεμάτη μουσική από την Ορχήστρα Νέων Δίου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου με οδηγό την Ορχήστρα Νέων Δίου ταξίδεψε το βράδυ της Πέμπτης το κοινό σε μία καλοκαιρινή μουσική διαδρομή γεμάτη με μερικές από τις πιο αγαπημένες, διαχρονικές επιτυχίες της Ελληνικής δισκογραφίας.

Στη μεγάλη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο πάρκου Λιτοχώρου, η 20μελής Ορχήστρα Νέων Δίου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πατρή παρουσίασε ορχηστρικά κομμάτια, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο των νέων μουσικών.

Τα τραγούδια της συναυλίας ερμήνευσαν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλενα Γκατζά, Φιλιώ Σέρβου και Αλέξης Ηλιάδης, οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, σε μία βραδιά που έκλεισε με χορό υπό τις μελωδίες των μπουζουκιών. 

Χαιρετισμό απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου, Νικόλαος Λαμπονίκος, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης και η Σμαρώ Αγάθογλου, εκπρόσωπος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδεικτικά αποσπάσματα της εκδήλωσης στο κανάλι του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο youtube, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/FXV7hX3S34Q

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου Δίου-Ολύμπου είναι η μουσικοθεατρική παράσταση των Pan!k at the Opera, το βράδυ τις Παρασκευής 12 Αυγούστου 2022, στις 9μμ στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.dion-olympos.gr/panik-at-the-opera-vrontou-12-08-2022/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου