Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση voucher για παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ AμεΑ σχ. έτους 2022-2023

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο από τις Αυγούστου 2022 έως τις 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59. 

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 16 Αυγούστου 2022 και η υποβολή ενστάσεων από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου 2022. Οι γονείς, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου Κατερίνης ως εξής:

 

Α. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης, ώρες 08:00 – 14:00, τηλ2351037000.

Β. Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, ώρες 08:00 – 14:00, τηλ. 2351350439

 

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων γίνεται στη σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://aitisi.eetaa.gr/home). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων(κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Προσοχή: Στην περίπτωση που ο/η αιτών/αιτούσα είναι έγγαμος-η ή με σύμφωνο συμβίωσης απαιτείται επίσης και η συναίνεση του ετέρου μέλους (συζύγου/συντρόφου) πριν την υποβολή της αίτησης.

 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων, η συμπλήρωση των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και μόνον στον αιτούντα/αιτούσα. 

 

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.eetaa.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου