Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ PAN!K AT THE OPERA

Την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 9 μμ στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς!

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την μουσικοθεατρική παράσταση των «Pan!k at the Opera» την Tρίτη 30 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς.

Οι «Pan!k at the Opera» θα παρουσιάσουν ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πρόζα, ακροβατώντας μεταξύ κάποιων από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας. Θα απολαύσετε διασκευές από τον David Bowie ως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Tom Waits έως τον Μάνο Λοΐζο, με ενδιάμεσες πινελιές γέλιου και συγκίνησης, κωμωδίας και δράματος.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τον χαρισματικό performer Tenorman (Γιώργο Τζουβάρα), τον βιρτουόζο ντράμερ Βαγγέλη Καλαμάρα και τον ξεχωριστό τσελίστα Σταύρο Παργινό. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τζουβάρας και ο Βαγγέλης Καλαμάρας κατάγονται από τη Λεπτοκαρυά, ενώ και οι τρεις καλλιτέχνες έχουν ήδη καταξιωμένη πορεία. Ο Tenorman έχει εμφανιστεί με τους Opera Chaotique σε 800 παραστάσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους σε 20 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Ο ντράμερ Βαγγέλης Καλαμαράς έχει συνεργαστεί σε δεκάδες projects και μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ ο τσελίστας Σταύρος Παργινός έχει συμπράξει με τις σημαντικότερες ορχήστρες της Ελλάδας.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση των «Pan!k at the Opera» στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς.

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου