Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΘΕΣΜΟΥ

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ξεπερνούν κάθε προσδοκία

 


Προκειμένου να συζητηθούν και να ρυθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων στη διαδρομή του 9ου αγώνα – δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»σύσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Διευθυντή τηςΔιεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιο ΤζήματονΥποδιευθυντή της Διεύθυνσης, Γεώργιο Κουκουσέλακαι τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης, Γεώργιο Πουτουρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Μέγαρο της Διεύθυνσης

Στη διάρκεια της συνάντησηςο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιάννης Νταντάμης μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προς τον Διευθυντή Αστυνομίας Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, για την διαχρονική – καθοριστική συμβολή της ΔιεύθυνσηςΑστυνομίας Πιερίας, στην άρτια διεξαγωγή της σημαντικής αυτής διοργάνωσης«Ο αγώνας – θεσμός του μαζικού αθλητισμού επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω υγειονομικών συνθηκών και  το ενδιαφέρον είναι πράγματι έντονο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην εκκίνησή του, θα βρεθούν 2000 και πλέον άτομα όλων των ηλικιών. Εργαζόμαστε μεθοδικά για να κυλήσουν όλα ομαλά και προς την κατεύθυνση αυτή, η συνδρομή της Αστυνομίας είναι ουσιαστική» σημείωσεχαρακτηριστικά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

«Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας σε αυτή τη διοργάνωση  θεσμό που προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και αναδεικνύει τον τόπο μας, θα λάβει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με τουςεμπλεκόμενους φορείς, όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους χρήστες των οδών» τόνισε από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας,Γεώργιος Τζήμας. 

Στην σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης, η πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Ράνια Σαλαμάντηο πρώην πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρος Πούλιοςυπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Επικοινωνίας και τηςΔημοτικής αστυνομίας του Δήμου Κατερίνης,διευκρινίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία της διαδρομής του αγώνα, έγινε λόγος για τον καθοριστικό ρόλο συντονισμού των δεκάδων εθελοντών, καθώς και για την κατανόηση που πρέπει να επιδείξουν οι δημότες για τυχόν ολιγόωρη ταλαιπωρία που θα υποστούν από το κλείσιμο των οδών κ.α. 

Παράλληλα, με την ευκαιρία συζητήθηκαν και η συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καθώς και στην 36η Εμποροπανήγυρηπου διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης. 

Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος  με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, από τον Δήμο Κατερίνης - Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. 

Ήδη οι εγγραφές 40 ημέρες πριν την μεγάλη αθλητική γιορτή ξεπερνούν κάθε προσδοκία. 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) θα γίνονται στο επισυναπτόμενο link:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0

ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή - αθλήτριας, ηλικία, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου - επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου