Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Με θετικό πρόσημο & μεγάλη προσέλευση έριξε αυλαία το «Θερινό Σινεμά στην Πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια»

Με θετικό πρόσημο, όπως προκύπτει από την μεγάλη ανταπόκριση σινεφίλ όλων των ηλικιών, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό θέατρο,  το φετινό πρόγραμμα προβολών «Θερινό Σινεμά στην Πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια».

Δημότες της Κατερίνης, καθώς και επισκέπτες παρακολούθησαν στο καταπράσινο πάρκο μας, σύγχρονες αγαπημένες ταινίες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που πρότειναν ο Οργανισμός Πολιτισμού Δ. Κατερίνης και η Κινηματογραφική Λέσχη.

Ειδικότερα, στο θερινό απολαυστικό κινηματογραφικό ταξίδι κάτω από τον έναστρο ουρανό προβλήθηκαν 6 ταινίες («Digger» Ελλάδα, «Αντίο ηλίθιοι» Γαλλία, «Yalda: η νύχτα της συγχώρεσης» Ιράν, «Φύλακας αδελφός» Τουρκία, «Το σκαρί» Μάλτα και η «Γυναίκα σε πόλεμο» Ισλανδία). 

Το υπέροχο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε στις 05/7 και μας συντρόφευσε στις νύχτες του καλοκαιριού μεταμορφώνοντας το δημοτικό θέατρο, σε ένα δροσερό αίθριο προβολών, ανανεώνει το ραντεβού με τους φίλους της έβδομης τέχνης για το επόμενο «Θερινό Σινεμά στην Πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια, 2023».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου