Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Βραδιά γεμάτη μουσική από τον Βασίλη Λέκκα με την Ορχήστρα Νέων Δίου

Κορυφώθηκε χθες, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος μουσικών εκδηλώσεων "Καλοκαίρι γεμάτο μουσική" του Δήμου Δίου-Ολύμπου με τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα και την Ορχήστρα Νέων Δίου. 

 

Με σύμμαχο τον καιρό, στην κατάμεστη πλατεία της Λεπτοκαρυάς, πλήθος κόσμου απόλαυσε τον καταξιωμένο ερμηνευτή, Βασίλη Λέκκα, σε ένα μουσικό ταξίδι με  δυνατές ερμηνείες, από την προσωπική του δισκογραφία και κλασικά τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών, συνοδεία της 20μελούς ορχήστρας Νέων Δίου. Τραγούδια ερμήνευσαν επίσης και ενθουσίασαν το κοινό οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλενα Γκατζά, Πάρης Καραβασίλης, Γεωργία Μαρινοπούλου, Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου και Παναγιώτης Σκαμπάς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου, Νικόλαος Λαμπονίκος, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, οι βουλευτές, Φώντας Μπαραλιάκος και Μπέτυ Σκούφα καθώς και η εκπρόσωπος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, Σμαρώ Αγαθόγλου.

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και ο νεοσύστατος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου (ΟΠΑΔΔΟ) με γνώμονα την προσφορά στους δημότες και επισκέπτες της περιοχής μας, θα συνεχίσει να στηρίζει και να προωθεί τον πολιτισμό σε όλες του τις μορφές (συναυλίες, εικαστικές εκδηλώσεις, θεατρικά σχήματα) καθόλη όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμβάλλοντας στην  ανάπτυξη της πολιτιστικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου