Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ την Τρίτη 25/01 στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας



Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 από 10:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία και οι δικαιούχοι που θα προσέρχονται στο χώρο διανομής θα πρέπει να φοράνε απαραιτήτως μάσκα προστασίας.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν  τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (ζάχαρη, μέλι, ρύζι, φασόλια, ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα, τοματοχυμό, μήλα, πατάτες, χοιρινό, βόειο, κοτόπουλο, φέτα, γραβιέρα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σερβιέτες, βρεφικές πάνες).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται την ώρα που τους υποδεικνύεται κατά την ενημέρωση τους, για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου