Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα εξ αποστάσεως μαθήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δίου-Ολύμπου

 

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου σας εύχεται μία καλή και δημιουργική χρονιά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να στέλνετε τις αιτήσεις σας για τη συμμετοχή στα εξ αποστάσεως μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πιο αναλυτικά:

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δίου-Ολύμπου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

image.png

Σε περίπτωση αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου Covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση). 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου, και υποβολή της αίτησης με email στο library@dion-olympos.gr

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ.: 2352 350 127.

Ταχ. Διεύθυνση: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15, Λιτόχωρο 602 00.

Email: library@dion-olympos.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Βρείτε την σχετική αίτηση εδώ: https://www.dion-olympos.gr/synexizontai-mathimata-kentrou-dia-viou-mathisis-diou-olympou/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου