Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κυβερνητικός διασυρμός...


Βαριά εκτεθειμένο είναι το Μαξίμου και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλασσε με τον εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο... Γιώργος Γεραπετρίτης με ανακοίνωσή του υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι είχε επικοινωνία με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, υποστηρίζοντας ότι: «Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του.

Της ανακοίνωσης-παραδοχής του υπουργού Επικρατείας είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του Μένιου Φουρθιώτη με ανάρτησή του στο Twitter, όπου ανήρτησε screenshot από γραπτό μήνυμα που του έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες» έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στο μήνυμα ο Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με την ανάρτηση Φουρθιώτη, αναφέρει: «Χρόνια πολλά κ. Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστός και αγαπητός».

Νωρίτερα ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής είχε αναρτήσει screenshot με τηλεφωνικές κλήσεις που φέρεται να αντήλλασσε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υπεύθυνο του γραφείο Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό και τον συνεργάτη του Κωστή Χατζηδάκη, Νίκο Σιγάλα.

Λίγο μετά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, καλούσε την κυβέρνηση και τον Γιώργο Γεραπετρίτη να απαντήσουν: «Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη; Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους; Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.

Απαντώντας ο Γιώργος Γεραπετρίτης, παραδέχθηκε ότι απάντησε «σε οχλήσεις του Μένιου Φουρθιώτη όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική».

Ο υπουργός Επικρατείας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ασκήσεις ανθρωποφαγίας, υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει δει ούτε γνωρίζει εξ όψεως «τον κύριο Φουρθιώτη» και ανέφερε ότι του έχει καταθέσει ενταντίον του μήνυση για ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές»...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου