Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» και η καταγραφή της ατζέντας των δρωμένων που πρόκειται να υλοποιήσουν κατά τηνπολιτιστική περίοδο 2022-2023τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης, με το Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

 

Η συνάντησητην οποία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενώ συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιάννης Νταντάμηςπραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Στη διάρκειά της, οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων που προσήλθαν μαζικά εξέφρασαν τη βούλησή τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», ενώ πρόκειται τις επόμενεςημέρες να διατυπώσουν και εγγράφως προτάσεις για τον εορτασμό της επετείου των 110 χρόνων απελευθέρωσης της πόλης κ.ο.κ. 

 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος συνεχάρη τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων για το σημαντικό έργο που διαχρονικά υλοποιούν, ενώ τόνισε ότι θα είναι αρωγός στις προγραμματισμένες πρωτοβουλίες τους. «Η εποικοδομητική μας συνεργασία θα πάει ακόμη πιο ψηλά την Κατερίνη της Τέχνης και του Πολιτισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά

 

Όπως επισήμανε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των συλλόγων ο κος Νταντάμης: Σας ευχαριστώ για την αποτελεσματική μας συνεργασία. Μας δίνεται από αυτό το βήμα η δυνατότητα συνέχισής της, τόσο μέσα από τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑόσο και μέσα από τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις».

 

Στη διάρκεια της σύσκεψης, έγιναν αναφορές – προτάσεις από εκπροσώπους συλλόγων για τη διερεύνηση και νέων τρόπων, που θα προωθήσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργική συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων και του Οργανισμού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, η αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Μυράντα Παππά, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Χρήστος Ξανθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου