Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σε εκδηλώσεις στην Κονταριώτισσα, Ν.Έφεσσο και τωνσυλλόγων Κρητών και Καταφυγιωτών συμμετείχε η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ε. Σκούφα

 

Στην πρόσκληση του Δήμου Δίον-Ολύμπου για την εκδήλωση τιμής και εθνικής μνήμης 100 χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή ανταποκρίθηκε η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συμμετέχοντας το πρωί της Κυριακής 25/9 στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν Αποστόλου Θωμά στην Κονταριώτισσα και έκλεισαν με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο μνήμης που έχει ανεγερθεί στην πλατεία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του «Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Ν.Εφέσσου, Το στουπί.»

Στο χαιρετισμό της τόνισε ότι ο οικίσκος που θα φιλοξενήσει τώρα τα νέα γραφεία ενός συλλόγου που παράγει πολιτισμό και δίνει ελπίδα στην διατήρηση της ιστορίας και των εθίμων της περιοχής, πριν λίγο διάστημα φιλοξενούσε πρόσφυγες και ανθρώπους δυστυχισμένους, κατατρεγμένους από τον πόλεμο!

Στη συνέχεια συμμετείχε στον αγιασμό για την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί» και ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ.Μανιουδάκη και στα μέλη του Δ.Σ καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο τους.

Τέλος το βράδυ της Δευτέρας 26/9 στο Δημοτικό θεατράκι του Πάρκου απόλαυσε μαζί με πλήθος κόσμου, τη μουσική εκδήλωση της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών «Το Φλάμπουρο» που ήταν αφιερωμένη στην γυναίκα με τηνυπέροχη μουσική κομπανία «Όπως Παλιά»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου