Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Κατερίνης & το πρόγραμμαErasmus+ Sport «συναντούν» την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού

Τουρνουά βόλεϊ με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες της πόλης

 

Με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, την Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, συναντά από σήμερα έως και την Πέμπτη (10:00 π.μ. έως 12:00 μ.), στο δημοτικό πάρκο, το πρόγραμμα Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”.

Πρόκειται για πρόγραμμα - διάρκειας δύο ετών, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και μέσω της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) στοχεύει στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας, της περιθωριοποίησης και της νεανικής απόκλισης. Ήδη στο πλαίσιο του προγράμματος διεξήχθησαν τρία τουρνουά βόλεϊ, με την επίβλεψη ειδικών, ενώ οι μαθητές αποτύπωσαν σε εκθέσεις τους, απόψεις και  προβληματισμούς, σχετικά με τη νεανική απόκλιση και περιθωριοποίηση. 

Παράλληλα, οργανώθηκαν σεμινάρια για μαθητές – γονείς, ενώ θα ακολουθήσουν και για προπονητές – εκπαιδευτικούς. 

Η έναρξη του τουρνουάέγινε σήμερα στο Δημοτικό Πάρκο, όπου η ειδική σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, Μαρία Νταντάμη, η οποία συντονίζει τη διοργάνωση και η προπονήτρια (βόλεϊ)Αντριάνα Γκολέμα συνεχάρησανμαθητές και εκπαιδευτικούς, για τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή, ενώ εξέφρασαν ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την Πέμπτη 29/09, στον επίλογο του τουρνουά θα λάβουν μέρος και επαγγελματίες αθλητές – αθλήτριες πετοσφαίρισης

 




 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου