Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης και Οικονομικών η Διευρυμένη Διοικητική Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε. – Εγκαίνια της Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας


Παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, και Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα θα λάβουν χώρα οι εργασίες της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής της Κ.Ε.Ε.Ε., την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου  9, Κατερίνη). 

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Χατζηχριστοδούλου, καθώς και την ομιλία του Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννη Μασούτη. Η ενεργειακή κρίση, τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και οι προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής.  Η υποστήριξη του επιμελητηριακού θεσμού από την κυβέρνηση λειτουργεί προς όφελος της πραγματικής οικονομίας.

Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με την Τελετή Εγκαινίων της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2022 (Οικισμό Ανδρομάχης) και περιήγηση στα περίπτερα των εκθετών καθώς και το δείπνο. H δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει περιήγηση στην πόλη της Πιερίας.

Δ/νσηΑκαδημίας  6, 10671 Αθήνα,  

Τηλ: (210)  3387104 (-06),Fax: 36.22.320

e-mailkeeuhcci@uhc.grhttp://www.uhc.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου