Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η PHILOXENIA γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με έναν διαγωνισμό φωτογραφίας

 


Διαγωνισμός Φωτογραφίας
“Philoxenia & Travel”

Προθεσμία υποβολής: 16/10/2022, ώρα 23:59
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, η ΔΕΘ HELEXPO στα πλαίσια της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia και σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events, προσκαλούν τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες στον ανοιχτό διαγωνισμό με θέμα “Philoxenia & Travel”.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας που θα αναδεικνύει την χώρα μας ως έναν όμορφο και φιλόξενο ταξιδιωτικό προορισμό.

Η έκθεση φωτογραφίας θα παρουσιαστεί στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxeniaστη Θεσσαλονίκη, το διάστημα από τις 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Κατόπιν, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023 θα παρουσιαστεί στην Αθήνα.

👉 Διαβάστε οδηγίες και όρους συμμετοχής:

📷 Θέμα: Αναζητούμε φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις ομορφιές της χώρας μας και τους φιλόξενους ανθρώπους της, την κουλτούρα μας, τα έθιμα μας, τις εμπειρίες, τις ιδιαίτερες στιγμές που θα βιώσει κάθε επισκέπτης, οι οποίες θα κάνουν το ταξίδι του στη χώρα μας μοναδικό. Φωτογραφίες με δημιουργική προσέγγιση που ελήφθησαν, στους δρόμους, στα ταξίδια σας, λήψεις που αποτυπώνουν με μια ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά το θέμα μας.

#GR_Events #gre_philoxenia #gr_events #philoxenia22

 
PHILOXENIA is celebrating the World Tourism Day with a photography competition  
Photography competition
“Philoxenia & Travel”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου