Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΜΙΛΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην ενορία των Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης, εκδήλωση λόγου και τέχνης.

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ενοριτών, κατοίκων της πόλεως Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ιερού Ναού η εκδήλωση της Ενορίας Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης,

Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία   της   Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου–Σιατίστης Θεολογίας, με θέμα ομιλίας  «Η συμβολή της Εκκλησίας  στη σύγχρονη οικογένεια».

Χαιρετισμούς απεύθυναν και η κ. Σοφία Μαυρίδου ΑντιπεριφερειάρχηςΠεριφεριακής Ενότητας Πιερίας, και η Βουλευτής Πιερίας κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απόδοση επαίνων σε πρώην Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του Ιερού Ναού, αλλά και  σε νεοεισαχθέντεςφοιτητές στις ανώτερες και ανώτατες σχολές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με υπέροχα παραδοσιακά τραγούδια από τήν κ. Μαρία Φωτοπούλου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε την Γερόντισσα για την εμπεριστατωμενη ομιλία της και συνεχάρη τους νέους φοιτητές. Επίσης, ευχαρίστησε τους μουσικούς και όλους όσοι συμμετείχαν στην Ενοριακή αυτή εκδήλωση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου