Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην εκδήλωση “Δράσεις Ψηφιακής Κουλτούρας – Cyber Bullying” που διοργανώνει η Π.Κ.Μ. στο πλαίσιο της Έκθεσης BEYOND

Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου βρέθηκε στην Έκθεση ΒEYOND και συγκεκριμένα στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου παρακολούθησε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση “Δράσεις Ψηφιακής Κουλτούρας – CyberBullying”. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε διαδικτυακά, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κος Αλέξανδρος Κόπτσης, ενώ δια ζώσης χαιρετισμό απηύθυναν η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού, κα Αθηνά Αηδονά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Π.Κ.Μ., κος Άγγελος Χαριστέας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που κρύβει το Διαδίκτυο από την Αστυνομικό Υποδιευθύντρια, τμηματάρχη καινοτομιών Δράσεων και Στρατηγικής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας, κα Στέλλα Πάτση, όπως επίσης και από τη Γενική Διευθύντρια ΚΜΟΠ, εκπαιδευτική ψυχολόγο – ιδρύτρια του Live Without Bullyingκα Αντωνία Τορρένς. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση της Π.Κ.Μ., η οποία απευθυνόταν όχι μόνο σε παιδιά, αλλά και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου και ιδιαιτέρως των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ με το πέρας των ομιλιών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά σχετικά με ζητήματα ασφάλειας στο διαδίκτυο και αντιμετώπισης κακόβουλων συμπεριφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου