Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 (6-5 ΠΕΝΑΛΤΙ) Πέρασε ο Αιγινιακός που γράφει ιστορία

 http://pieriasport.blogspot.gr                                                                  Έγραψε ιστορία ο Αιγινιακός του οποίου η επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια στη Γ΄Εθνική κατηγορία, φαίνεται ότι σηματοδοτεί νέες μεγάλες ιστορικές στιγμές.

Η αρχή έγινε με το Κυριακάτικο 5-1 επι της έμπειρης Ζακύνθου για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου και αποδεδειγμένα μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Έτσι σήμερα απέναντι στον ισχυρό Εργοτέλη της Β΄εθνικής κατηγορίας, οι παίκτες του Πιερικού συλλόγου κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να περάσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσουν στο Αιγίνιο τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σε ένα νέο παιχνίδι-πρόκληση.

Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο πολύπειρος Πλατάκης για τον Αιγινιακό για να ισοφαρίσουν οι Κρητικοί με τον Δωματά στο 38΄.
Στο 77' οι Ηρακλειώτες είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Λαμπίν και στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου και της ημίωρης παράτασης, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί ο Αιγινιακός πιο εύστοχος και ικανός,  κατάφερε να πάρει με 6-5 την πρόκριση στην επόμενη φάση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κελαζόγλου, Γούτας (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμπίν, Ουέλινγκτόν
Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελαρίδης, Μητράκας, Αποστολίδης, Τασίδης, Αχαλινόπουλος, Σαββίδης, Μποταΐτης, Προβατίδης, Κυρτέγος, Πλατάκης, Ζούρκος.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Πλουσής, Δωματάς, Λαμπίν, Ευαγγέλου (60' Χατζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου