Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  
  Η συνεχής άπνοια του Οκτωβρίου ταλαιπώρησε τους ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχαν σε διασυλλογικούς αγώνες τα δυο προηγούμενα Σαββατοκύριακα 6-7 και 13-14 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια δεν τους εμπόδισε να πραγματοποιήσουν πολύ καλές εμφανίσεις και να εκπροσωπήσουν τον Ν.Ο.ΚΑΤ. με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα:
 
Στο «Κύπελλο Άλκη Καλλιγκάτση 2012» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στη μνήμη του παλιού πρωταθλητή του και συγκέντρωσε συμμετοχές από 8 Ομίλους από τη Θεσσαλονίκη τη Καβάλα και την Κατερίνη, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες (3 στην κατηγορία Optimist και 2 στα Laser 4,7) και κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια. Κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν η απόλυτη άπνοια που ανάγκασε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν μόνο δύο ιστιοδρομίες την πρώτη ημέρα των αγώνων, ενώ τη δεύτερη μέρα δεν πραγματοποιήθηκε καμία. Τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι:
Στα σκάφη Optimist :
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: 3ος στους Παίδες (Χάλκινο Μετάλλιο)
ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: 4ος στους Παίδες
ΚΟΠΡΕΝΣΚΑ ΣΟΦΙΑ: 5η στις Κορασίδες.

Στα σκάφη Laser 4,7
ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ: 3η στα κορίτσια (Χάλκινο Μετάλλιο)
ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: 5ος στα αγόρια.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες ιστιοπλοΐας «ΚΟΡΝΗΛΑΚΙΑ 2012» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή οκτώ συλλόγων από Θεσσαλονίκη Κατερίνη και Καβάλα. Από το Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχαν 5 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο. Έγιναν 4 ιστιοδρομίες με περιόδους μεγάλης άπνοιας και συνεχών εναλλαγών στη διεύθυνση του αέρα, ταλαιπωρώντας τους ιστιοπλόους που την πρώτη μέρα αναγκάστηκαν να βρίσκονται 7 ώρες μέσα στη θάλασσα.
Τα αποτελέσματα αναλυτικότερα είναι:
Στα σκάφη Optimist :
ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: 2ος στους Παίδες (Αργυρό μετάλλιο)
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: 4ος στους Παίδες
ΚΟΠΡΕΝΣΚΑ ΣΟΦΙΑ: 5η στις Κορασίδες

Στα σκάφη Laser 4,7
ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ: 1η στα κορίτσια (Χρυσό Μετάλλιο)
ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ: 5η στα κορίτσια.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης θα διοργανώσει τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Κύπελλο Όλυμπος 2012» το Σαββατοκύριακο 3και 4 Νοεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης , οπότε και όλοι οι γονείς και φίλοι της ιστιοπλοΐας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν τους νεαρούς ιστιοπλόους στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου