Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στο Κύπελλο Φθινοπώρου 2012

 

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη διασυλλογικοί αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη Optimist, Laser (RDL, STD, 4,7) και 420 με την ονομασία «Κύπελλο Φθινοπώρου 2012» που διοργάνωσε, στη μνήμη του Ναυάρχου Βότση, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδας.
Στον αγώνα συμμετείχαν 70 σκάφη συνολικά σε όλες
τις κατηγορίες Optimist, Laser (RDL, STD, 4,7) και 420 , από 8 Ομίλους των Περιφερειών Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας. Διεξήχθησαν 6 ιστιοδρομίες στα σκάφη Optimist και 5 στις υπόλοιπες κατηγορίες. Από το Ναυτικό όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 6 αθλήτριες και αθλητές (2 στα Laser 4,7 και 4 στα Optimist) που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησαν τρία μετάλλια, ένα από κάθε χρώμα. Αναλυτικότερα: Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζωή Μανιώτη στην κατηγορία Laser 4,7 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της κλάση αφού τον περασμένο Αύγουστο είχε φέρει στην τρίτη θέση στην Ευρώπη στα κορίτσια κάτω των 16 ετών. Στην κατηγορία Optimist Παίδων δυο αθλητές του ΝΟΚΑΤ ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Πρόκειται για τους Κυριακίδη Σπύρο και Βαρμπένη Ευάγγελο που κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, ενώ στην ίδια κατηγορία και ο Ψωμιάδης Γιάννης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατατάχθηκε 6ος. Την τέταρτη θέση στην κατηγορία Optimist Κορασίδων κατέλαβε η Κοπρένσκα Σοφία και την 5η θέση στην κατηγορία Laser 4,7 Αγοριών ο Πασχούλης Δημήτρης.
Οι απονομές των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκαν στην Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος παρόντος του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Ελευσινιώτη καθώς και πλήθους κόσμου από τον χώρο της ιστιοπλοΐας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης θα διοργανώσει τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Κύπελλο Όλυμπος 2012» το Σαββατοκύριακο 3και 4 Νοεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης , οπότε και όλοι οι γονείς και φίλοι της ιστιοπλοΐας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν τους νεαρούς ιστιοπλόους στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου