Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5-1


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Πιερίας, καθώς πέτυχε ευρεία νίκη επί της Ζακύνθου.
 Το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου κατάφερε να κυριαρχήσει απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Ζόραν Γέφτοβιτς, με τη Ζάκυνθο βέβαια να είναι αμφίβολο για το αν θα αγωνιστεί ως την τελευταία στιγμή λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. 
Ο Αιγινιακός, αν και νεοφώτιστος στη Football League 2, ήταν ασταμάτητος και δεν πτοήθηκε ούτε από την ισοφάριση των αντιπάλων, φτάνοντας έτσι εντυπωσιακά στο πρώτο του τρίποντο στη σεζόν.

Η ομάδα της Πιερίας, αφού ξεπέρασε το αρχικό άγχος της πρώτης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League 2, κατάφερε να προηγηθεί στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλατάκη. Η Ζάκυνθος στάθηκε καλά ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπαστεργίου στο 45’ να διαμορφώνει το 1-1, σκορ που ήταν κι αυτό με το οποίο οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Αιγινιακός ήταν αυτός που πήρε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά για ένα δεύτερο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν στο 48’ με τον Ζούρκο κάτι που έδωσε το έναυσμα για ακόμα περισσότερη πίεση προς τα καρέ του Βασιλακόπουλου. Από αυτό το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι αφού σκόραραν τόσο στο 54’ με τον Προβατίδη, όσο και στο 56’ με τον Πλατάκη, ο οποίος έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του και δυο τα προσωπικά του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88’ με την κεφαλιά του Έξαρχου.

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελλαρίδης, Μητράκας, Αχαλινόπουλος, Τασίδης, Αποστολίδης, Μποταΐτης, Σαββίδης (78' Μπουζούκης), Κυρτέγος, Προβατίδης, Πλατάκης (60' Ραπτόπουλος), Ζούρκος.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Φιλάι (68' Πετράκος), Τσίλης, Μάγκας, Τσολακούδης, Μιλόσεβιτς, Τσίτσης, Σολωμονίδης, Παπαστεργίου, Κερμενίδης (63' Ψαρρής), Βυθούλκας.

http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου