Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής πεζοδρομίων στην Ολυμπιακή ΑκτήΣτις εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες, για την συντήρηση και επισκευή των πεζοδρομίων, των πεζοδρόμων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης εντάσσονται οι παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, που είναι σε εξέλιξη, στην Ολυμπιακή Ακτή.  

Όπως επισημαίνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Κυραϊλίδης:

«Με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες μας, η ανακατασκευή και συντήρηση - επισκευή πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους σε διάφορες θέσεις στο Δήμο μας, γίνονται συστηματικά με σκοπό τη λειτουργική τους αναβάθμιση, τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας και τη βελτίωση του δικτύου κίνησης των πεζών. Ειδικά σε ό, τι αφορά την Ολυμπιακή Ακτή εντάσσονται στις προγραμματισμένες και εν όψει και της θερινής περιόδου εργασίες».
Οι επιμέρους παρεμβάσεις εκτελούνται τοπικά, σε σημεία όπου υπάρχουν φθορές και έχουν επισημανθεί και υποδειχθεί από την υπηρεσία και μεταξύ άλλων επικεντρώνονται, σε ανακατασκευή τμημάτων (πλακοστρώσεις κ.ο.κ.), σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου