Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑΈφθασε στην Τανζανία 4μελής εκκλησιαστική αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, προκειμένου να λάβει μέρος στην τελετή Ενθρόνισης του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Την εκκλησιαστική αντιπροσωπεία αποτελούν ο Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αρχιμ. Μάξιμος Κυρίτσης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, ο Πρωτοπρ. Άγγελος Γιαννίκης, εφημέριος Λιτοχώρου και ο Διάκονος Παντελεήμων Τσαραπατσάνης, Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η εκκλησιαστική αντιπροσωπεία θα παραμείνει στην Τανζανία μέχρι 5 Μαΐου, θα επισκεφθεί ιεραποστολικά κλιμάκια, θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Ενθρονίσεως, μεταφέροντας στον νέο Επίσκοπο και στο ποίμνιο της τοπικής Εκκλησίας τις ευχές και τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, του ιερού Κλήρου και των πιστών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου