Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Έτοιμες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης, για τη μεγάλη γιορτή του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΕφήβωνΈτοιμη να υποδεχτεί τη μεγάλη αθλητική γιορτή του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων (27/04 έως 01/05), είναι η Κατερίνη, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα παρεμβάσεων υλοποιήθηκε από συνεργεία του Δήμου, στο Κλειστό Γυμναστήριο (Τ9), του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Ειδικότερα, έγιναν όλες οι απαιτούμενες συντηρήσεις και επισκευές σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, στα αποδυτήρια, ελαιοχρωματισμοί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού στους εξωτερικούς χώρους με τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σωμάτων, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γυμναστηρίου για τη διευκόλυνση της προσέλευσης των φιλάθλων, καθώς και της στάθμευσης οχημάτων κ.α.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη μας, η ανάθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, φιλοξενίας της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
 Με συστηματική δουλειά και όραμα η Κατερίνη πέτυχε να βρεθεί στο επίκεντρο κορυφαίων αθλητικών γεγονότων με μεγάλη απήχηση και εμβέλεια όπως η συγκεκριμένη διοργάνωση, την οποία είμαι βέβαιος, ότι, το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα στηρίξει και θα υποδεχτεί με ενθουσιασμό.
Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, προπάντων στους αθλητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους και να αποτελέσουν άξιους συνεχιστές των κορυφαίων αθλητών, που ανέδειξε το αγαπημένο άθλημα όλων των Ελλήνων».

Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη διοργάνωση που εκτός από τις αθλητικές εκφάνσεις αναδεικνύει και τις πολλαπλές τουριστικές δυνατότητες του Δήμου Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής, ανοίγει την αυλαία της, την προσεχή Πέμπτη.
Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής: 
Πέμπτη 27 Απριλίου
16.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
18.00 Εργοτέλης-Δούκας
19.30 Τελετή Έναρξης
20.00 Προμηθέας Π.-Πιερικός Αρχέλαος
Παρασκευή 28 Απριλίου
16.00 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
18.00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Π.
20.00 Πιερικός Αρχέλαος-Δούκας
Σάββατο 29 Απριλίου
15.00 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ
17.00 Εργοτέλης-Πιερικός Αρχέλαος
19.00 Δούκας-Ολυμπιακός
Κυριακή 30 Απριλίου
14.00 Εργοτέλης-Προμηθέας Π.
16.00 Ολυμπιακός-Πιερικός Αρχέλαος
18.00 ΠΑΟΚ-Δούκας
Δευτέρα 1 Μαϊου
09.00 Ολυμπιακός-Εργοτέλης
11.00 Δούκας-Προμηθέας Π.
13.00 Πιερικός Αρχέλαος-ΠΑΟΚ
14.30 Τελετή Λήξης.

Σάββας Χιονίδης: «Με συστηματική δουλειά και όραμα η Κατερίνη πέτυχε να βρεθεί στο επίκεντρο κορυφαίων αθλητικών γεγονότων με μεγάλη απήχηση και εμβέλεια, όπως η συγκεκριμένη διοργάνωση, την οποία είμαι βέβαιος, ότι, το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα στηρίξει και θα υποδεχτεί με ενθουσιασμό».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου