Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Συνάντηση του νέου προέδρου της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, με τους διευθυντές των σχολείων


Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνάντηση με τους διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο νέος πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κατερίνης, Χρυσόστομος Κηραϊλίδης.
Στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας με το νέο πρόεδρο συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ενώ τέθηκαν και καταγράφηκαν αιτήματα των διευθυντών, που επικεντρώνονται σε συντηρήσεις – επισκευές των σχολικών μονάδων (Γυμνασίων – Λυκείων).
Ο κος Κηραϊλίδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι, η άρτια συνεργασία των δυο πλευρών θα συνεχιστεί, καθώς διαχρονικά η παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.
Παράλληλα,  διαβεβαίωσε τους διευθυντές, ότι, κατά την περίοδο του καλοκαιριού (οπότε και τα σχολεία παραμένουν κλειστά), προγραμματίζονται και θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες συντηρήσεις – επισκευές στα σχολικά συγκροτήματα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου