Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πώς κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα που πανηγύρισε χθες ο Ολυμπιακός

Γιατί απειλείται ξανά με αφαίρεση 6 βαθμών και ποιες θα είναι οι εξελίξειςΠώς κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα που πανηγύρισε χθες ο Ολυμπιακός

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από τότε που ο Ολυμπιακός βρέθηκε να απειλείται με αφαίρεση 6 βαθμών, λόγω των όσων έλαβαν χώρα στον προθάλαμο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.
Θυμίζουμε ότι εκείνη η υπόθεση πήγε για εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την απόφαση να αναμένεται αυτήν την εβδομάδα και την προθεσμία για τα υπομνήματα να ήταν μέχρι και σήμερα, Δευτέρα, στις 11:00.

Ωστόσο, τα όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Πλατανιά για τον αγώνα στο φαληρικό γήπεδο την 1η του μήνα, γίνονται εκ νέου θέμα συζήτησης, μετά την παρέμβαση από την Εισαγγελία Πειραιά, η οποία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό των παικτών του της ομάδας των Χανίων.
Όπως προκύπτει -και επιβεβαίωσε με ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, εστάλη έγγραφο στο αρμόδιο τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να κληθούν μάρτυρες από την πλευρά των Κρητικών, για να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη τόσο στο ημίχρονο της αναμέτρησης όσο και κατά την άφιξη της αποστολής.
Λόγω της παρέμβασης της Εισαγγελίας Πειραιά, θεωρείται βέβαιο πως θα επέμβει και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας από την Ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι στον Ολυμπιακό θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ περί «Βίας», που περιλαμβάνει ποινές έδρας, αφαίρεσης 6 βαθμών μέχρι και υποβιβασμού!
Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, το οποίο και πανηγύρισε χθες. Η διαφορά των «ερυθρόλευκων» από τον ΠΑΟΚ είναι στους 6 βαθμούς, με μια αγωνιστική να απομένει για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εάν οι δύο ομάδες ολοκληρώσουν με αυτήν τη διαφορά την επόμενη Κυριακή τις προσπάθειές τους, τότε σε περίπτωση αφαίρεσης 6 βαθμών από την ομάδα του Πειραιά, ο τίτλος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη.

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου