Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινή και συστηματική συντήρηση των χώρων Πρασίνου

Με όλα το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά, που απαιτούνται για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου διασφαλίζουν καθημερινά και συστηματικά τη βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων χώρων πρασίνου.


Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Τσιουκάνη: «Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, το πράσινο, το περιβάλλον γενικότερα αποτελεί βασική προτεραιότητα και ζωτικό στοιχείο πολιτισμού, ενώ η προστασία και η βελτίωση του, συντεταγμένα και ολιστικά, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της καθημερινής μας δράσης. Στο πλαίσιο αυτό, η  φροντίδα των χώρων πρασίνου του Δήμου μας, η περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων μέσα από τη διενέργεια των εργασιών συντήρησης (φυτεύσεις, λίπανση, πότισμα, κλάδεμα  κ.λ.π.), βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής μας μέριμνας».

Προς την κατεύθυνση αυτή μεταξύ άλλων: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, στις Δημοτικές Κοινότητες Περίστασης και Καλλιθέας, στις Τοπικές Κοινότητες Άνω Αγίου Ιωάννη, Παραλίας, στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποίησαν σήμερα, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.


Παράλληλα, έγινε συντήρηση και ειδικότερα αρδεύσεις, κλαδέματα, φυτεύσεις κοινόχρηστων χώρων σε περιοχές της Κατερίνης. Επιπλέον, κλαδεύσεις με γερανοφόρο όχημα, θρυμματισμός κλαδιών, ενώ κατόπιν αιτήματος πολιτών έγινε φόρτωση κλαδιών σε διάφορα σημεία της πόλης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου