Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Άρχισε η πώληση ρεύματος από τα ΕΛΤΑ

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα η πώληση ηλεκτρικού ρεύματος από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τους πρώτους πελάτες, πανελλαδικά, που υπέγραψαν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να είναι η πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Ευφροσύνη Σταυράκη, ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Ζαρολιάγκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών-ΠΟΣΤ, Γιώργος Βασιλόπουλος.

Αντίστοιχες αιτήσεις υπέγραψαν και κατέθεσαν στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις των ΕΛΤΑ οι περιφερειακοί διευθυντικές και διευθυντές καταστημάτων. Στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι τα ΕΛΤΑ να καταστούν ο «νούμερο ένα» εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, εκμεταλλευόμενα το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων τους.
Η χρέωση για τους λογαριασμούς ρεύματος για τα νοικοκυριά είναι 0,0860 ευρώ ανά κιλοβατώρα, για κατανάλωση μέχρι 2.000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο. Για νοικοκυριά με μεγαλύτερη κατανάλωση, η χρέωση είναι 0,0840 ευρώ ανά κιλοβατώρα, η χαμηλότερη της αγοράς και 18% φθηνότερη από την αντίστοιχη χρέωση της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου