Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Αιγινιακός-Χανιά 5-1

Καταιγιστικός ο Αιγινιακός, συνέτριψε με 5-1 τον ΑΟ Χανιά για την 28η αγωνιστική της Football League κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.


Η ομάδα του Γιάννη Βλάχου... καιγόταν για το τρίποντο και το κατάφερε με... θεαματικό τρόπο, σε ένα ματς που πέτυχε 5 γκολ είχε ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι με τον Γκατσολάρι στο 41’.
Ο Αιγινιακός κυριάρχησε από το πρώτο ημίχρονο, είχε επιθετική πρωτοβουλία με εκφραστές τους Πατράλη (6’), Ζούρκο (18’), Φασίδη (21’) και θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα το σκορ από τα 11 βήματα αν ο Γιαζιτζόγλου δεν αστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ζούρκος από τον Φουρλάνο) στο 37’.

Ο ίδιος παίκτης κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Αιγινιακό, στο 45’, εκμεταλλευόμενος θετικά αυτή τη φορά το πέναλτι που κέρδισε ο Ζγκούρη από τον Δαμιανάκη. Το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0 για τους Αιγινιώτες.

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα τρίλεπτο (55’- 58’) πήρε διαφορά δύο τερμάτων με σκόρερ τους Ζγκούρη και Πατράλη αντίστοιχα. Οι Χανιώτες θέλησαν να αντιδράσουν, μείωσαν με τον Τσουκάνη στο 61’ και θα μπορούσαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, εάν το σουτ του Σταματή δεν έφευγε ελάχιστα άουτ στο 65’.


Στο 72’, ο Γιαζιτζόγλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του και στο 85’ ο Φασίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Τζάνης, Μανούρας (Τρικάλων)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιγτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (73’ Ρανγκέλοφ), Πατράλης (80’ Γιοσαγκίμ), Ζούρκος (62’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ζγκούρη.

ΑΟΧ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης (83’ Τουγλής), Μηλιώτης (68’ Γεωργακόπουλος), Ηρακλής, Αφράτης (62’ Ντούμος), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Δαμιανάκης, Σταματής, Ρούνει, Δρίζης.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου