Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Mετά την πρώτη επιτυχημένη Ημέρα Γνωριμίας και κατόπιν  επιθυμίας του κόσμου, το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του και θα υποδέχθεί όποιον επιθυμεί σήμερα για γαλλικό πρωινό!

Η πολυπολιτισμικότητα και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι το ισχυρό χαρτί του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Στο κέντρο της πόλης, το σχολείο προωθεί δύο πολιτισμούς και τρεις γλώσσες και συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον του παιδιού.
Σήμερα, περιλαμβάνει τάξεις όλων των βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ΄ Λυκείου και απαυθύνεται τόσο σε Έλληνες όσο και σε Γάλλους και ξένους μαθητές, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα. Ουσιαστικά, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του σχολείου: «Ο όρος διεθνές γαλλικό σχολείο περιγράφει μάλλον καλύτερα το πρόγραμμα σπουδών, τις αρχές και τη φιλοσοφία μας».
Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι αναγνωρισμένα τόσο από το γαλλικό υπουργείο Παιδείας όσο και από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Οι μαθητές του Γαλλικού Σχολείου πλαισιώνονται από ομάδα καθηγητών υψηλής ποιότητας και επωφελούνται εξατομικευμένης παρακολούθησης!
Προετοιμάζονται για το απολυτήριο Γυμνασίου (Brevet) και Λυκείου (Baccalauréat) και αυτό τους ανοίγει δρόμους για σπουδές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Tο Γαλλικό Σχολείο σας προσκαλεί λοιπόν σήμερα από τις 09.00 έως τις 11.00 να γνωρίσετε τον διευθυντή του Ιδρύματος, την παιδαγωγική και εκπαιδευτική ομάδα και μαζί τους να ανακαλύψετε τη φιλοσοφία του σχολείου και τα προγράμματά του, να ανταλλάξετε απόψεις και να θέσετε ερωτήσεις.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.efth.gr/el/ και επικοινωνήσετε στο: 2310821231 (118)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου