Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Το Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού του ΕΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Το Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού του ΕΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει και φέτος, για τρίτη φορά, το Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενηθεί, έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, στη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ, έπειτα από κοινή εισήγηση της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού και της Διοικητικής Επιτροπής.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «το Επιμελητήριο μας θα μείνει πιστό για μία ακόμη χρονιά στην δέσμευση του να διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις που συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού αλλά ταυτόχρονα να βοηθά τους πολίτες να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα, μέσα από εκδηλώσεις για όλες τις επιλογές που έχουν σε σχέση με τις διακοπές και εκδρομές τους στη χώρα”.

Στο Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, Οργανισμοί Τουριστικής Προβολής Δήμων και Περιοχών, άλλοι τουριστικοί φορείς. Συνδιοργανωτές θα είναι για μία ακόμη χρονιά, το Υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.     

«Παράλληλα θα παρουσιάσουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα με συγκροτήματα και σχήματα με στόχο, τις ημέρες εκείνες να δημιουργήσουμε έναν χώρο ζωντανής πολιτιστικής δημιουργίας στο κέντρο της πόλης», πρόσθεσε ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Τουρισμού.
Όλο το πρόγραμμα αλλά και λεπτομερή στοιχεία της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σύντομα σε εκτενή συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου