Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ          Στο πλαίσιο εκδρομής στη Βόρεια Ελλάδα, 50μελής ομάδα φοιτητών και νέων επιστημόνων, μέλη της Κοινότητας Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
          Μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Την Κυριακή 23 Απριλίου συμμετείχαν στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία, που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
          Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους νέους και ευχαρίστησε τον επικεφαλής της Κοινότητας Νέων Αρχιμ. π. Φιλόθεο, καθώς και τον Αρχιμ. π. Εμμανουήλ, που συμπεριέλαβαν την Ιερά Μονή στο πρόγραμμα των προσκυνημάτων τους. Επίσης, απηύθυνε χαιρετισμό σεβασμού, τιμής και αγάπης προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.
          Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την αξία της πνευματικής ζωής και κάλεσε τους νέους να αγωνισθούν, ώστε να μείνουν πιστοί στις αξίες και τις αρχές του Ευαγγελίου.
          Με παρόμοιους λόγους και ανάλογα αισθήματα καλωσόρισε τους νέους και η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής, Γερόντισσα Ειρήνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου