Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η Κατερίνη υποδέχεται τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ


 
Να ζήσει τη χαρά του αθλητισμού και να υποδεχτεί την πολλά υποσχόμενη  νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ, θα έχει την ευκαιρία το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής μέσα από τη φιλοξενία μίας ακόμα σπουδαίας διοργάνωσης στον Δήμο μας.
Πρόκειται για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, η οποία ανοίγει αύριο Πέμπτη 27/04 την αυλαία της και θα διαρκέσει έως 01/05, στο Κλειστό Γυμναστήριο (Τ9), του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Όπως είναι γνωστό από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες συντηρήσεις και επισκευές σε ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, στα αποδυτήρια, ελαιοχρωματισμοί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού στους εξωτερικούς χώρους με τοποθέτηση επιπλέον φωτιστικών σωμάτων, διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γυμναστηρίου για τη διευκόλυνση της προσέλευσης των φιλάθλων, καθώς και της στάθμευσης οχημάτων κ.α.
Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής: 
Πέμπτη 27 Απριλίου
16.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
18.00 Εργοτέλης-Δούκας
19.30 Τελετή Έναρξης
20.00 Προμηθέας Π.-Πιερικός Αρχέλαος
Παρασκευή 28 Απριλίου
16.00 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
18.00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Π.
20.00 Πιερικός Αρχέλαος-Δούκας
Σάββατο 29 Απριλίου
15.00 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ
17.00 Εργοτέλης-Πιερικός Αρχέλαος
19.00 Δούκας-Ολυμπιακός
Κυριακή 30 Απριλίου
14.00 Εργοτέλης-Προμηθέας Π.
16.00 Ολυμπιακός-Πιερικός Αρχέλαος
18.00 ΠΑΟΚ-Δούκας
Δευτέρα 1 Μαϊου
09.00 Ολυμπιακός-Εργοτέλης
11.00 Δούκας-Προμηθέας Π.
13.00 Πιερικός Αρχέλαος-ΠΑΟΚ
14.30 Τελετή Λήξης.
Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, στο πλαίσιο του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων

Φίλες και φίλοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη μας, η ανάθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, φιλοξενίας της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. 
Ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας, για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, έχει αποδείξει ότι επενδύει, σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό.
Παράλληλα, με συστηματική δουλειά και όραμα ο Δήμος μας, πέτυχε να βρεθεί στο επίκεντρο κορυφαίων αθλητικών γεγονότων με μεγάλη απήχηση και εμβέλεια όπως η συγκεκριμένη διοργάνωση, την οποία είμαι βέβαιος, ότι, το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα στηρίξει και θα υποδεχτεί με ενθουσιασμό.
Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα, προπάντων στους αθλητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους και να αποτελέσουν άξιους συνεχιστές των κορυφαίων αθλητών, που ανέδειξε το αγαπημένο άθλημα όλων των Ελλήνων.

Καλούς αγώνες, καλή διαμονή στην Κατερίνη και κάθε επιτυχία.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Καερίνης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου