Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του  Αθλητικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017.

Τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου, κ. Ευάγγελο Γερομιχαλό, και το μέλος του Δ.Σ. , κ. Δημήτρη Βαρνά, υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Τα μέλη του συλλόγου ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις  δράσεις και τα μελλοντικά τους σχέδια και την ευχαρίστησαν για τη στήριξή  της στους αγώνες του συλλόγου και συγκεκριμένα για τη συνδιοργάνωση που ανέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας του 8ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Δρόμου ΔΙΟΝ 2017, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στις 5 Μαρτίου 2017.

Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου επέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας   αναμνηστικό αγαλματίδιο, μετάλλιο και δίπλωμα για τη συμβολή και αρωγή της τόσο στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου όσο και στο έργο του συλλόγου.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για τη συνάντηση, συνεχάρη τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» για τη σημαντική του προσφορά στον αθλητισμό και επεσήμανε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι πάντα συνοδοιπόρος σε ανάλογες πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τον αθλητισμό και κατ΄επέκταση τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου