Υλικά για 6 κομμάτια Προετοιμασία 10 λεπτά Μαγείρεμα 30 λεπτά
Υλικά
-1 πακέτο κανταΐφι -12 σπαράγγια -6 φέτες παστουρμά -100 γρ. μανούρι κομμένο με το χέρι -1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη -100 γρ. βούτυρο -πιπέρι |
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι στον πάγκο και το κόβουμε σε 6 λωρίδες 18Χ8 εκ. Μοιράζουμε πάνω σε κάθε λωρίδα την γραβιέρα και το μανούρι. Τυλίγουμε μία φέτα παστουρμά γύρω από δύο σπαράγγια και τα τοποθετούμε κάθετα επάνω στο φύλλο (με την κορυφή τους να εξέχει λίγο από το φύλλο) ρίχνουμε πιπέρι και τα κάνουμε ρολό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά ώστε να έχουμε 6 κομμάτια. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί, τα ραντίζουμε με λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε για 30 λεπτά.
Συνταγή: Κώστας Τσίγκας, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Studio Τσοκούνογλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου