Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ  ΠΙΕΡΙΑΣ

Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο
χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους προσφυγιά

Η φετινή Πρωτομαγιά έρχεται σε μια περίοδο που κυβέρνηση και θεσμοί είναι έτοιμοι να κλείσουν τη νέα συμφωνία, φέρνοντας νέα δυσβάσταχτα μέτρα για τους εργαζόμενους, νέα οφέλη για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Οι ομαδικές απολύσεις, η περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου, η μείωση μισθών και συντάξεων, είναι μερικές από τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν τη δίκαιη ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπλέκει τη χώρα μας σε αιματηρούς σχεδιασμούς. Για την αντιμετώπιση, δήθεν, των προσφυγικών ροών, έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Σχεδιάζει την επέκταση των βάσεων του θανάτου. Λες και δεν το γνωρίζουμε οτι το ΝΑΤΟ είναι μια δολοφονική μηχανή που σκορπάει το θάνατο.
Ένας είναι ο εχθρός! Ο ιμπεριαλισμός!
4 δις δίνει η ελληνική κυβέρνηση για τους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ. Δικός μας ιδρώτας, δικός μας πόνος, τα ματωμένα τους πλεονάσματα. Με το αίμα των λαών χαράσσουν νέα σύνορα. Οι εκμεταλλεύσιμες πηγές ενέργειας είναι ο στόχος του μεγάλου κεφαλαίου και, το αποτέλεσμα είναι η φτώχεια, ο πόλεμος, η προσφυγιά. 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο που χαράχτηκε από τους εξεγερμένους εργάτες του Σικάγο του 1886, μέχρι τη Θεσσαλονίκη του 1936 και τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής. Τιμούμε και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά, με τους εργαζόμενους όλων των χωρών, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση πολέμους, προσφυγιά!
Δυναμώνουμε την ταξική αλληλεγγύη!
Δίνουμε μαχητικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ
1η Μάη 10:30πμ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου