Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017 :Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά στις 10:30πμ, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣ Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες συνταξιούχοι,
Να μη λείψει κανείς από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την 1η Μάη στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 10:30πμ, για να τιμήσουμε τους εξεγερμένους εργάτες του Σικάγο του 1886, τους ήρωες του Μάη του 1936, τους 200 της Καισαριανής, τους χιλιάδες εργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην ταξική πάλη.
Η φετινή Πρωτομαγιά να μας βρει όλους στο δρόμο του Αγώνα!

Να μη συμβιβαστούμε με το πετσόκομμα των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ούτε με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας, από την υποστελέχωση των νοσοκομείων μέχρι την εμπορευματοποίηση της υγείας.
Δε δεχόμαστε οι ανάγκες μας και οι ανάγκες των παιδιών μας να γίνονται ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για να φουσκώνουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι.
Δε μας αρκεί η επιβίωση. Θέλουμε τη ζωή που μας αξίζει!
Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει το λαό μας αντιμέτωπο με όλες τις βαριές συνέπειες της συνεχιζόμενης αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην άλλη όψη της αυτή η πολιτική έχει στον πυρήνα της την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο για το λαό.
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Η σπίθα που ανάβει τη φωτιά του πολέμου είναι οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, η δίψα τους για ακόμα περισσότερα κέρδη. Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια στις αιτίες που γενούν τον πόλεμο και την προσφυγιά. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες ξεριζωμένους-θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά στις 10:30πμ, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.


ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου