Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

φωτό των 10 ωραιότερων γυναικών του πλανήτη

Το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες λίστες, όπως την Most Beautiful People του People, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι ότι δεν συνοδεύονται από το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό. Αυτό είναι όμως ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα.
10. Κέιτ Μίντλετον
Η νέα Νταϊάνα προσέχει ευλαβικά το σώμα της. Όπως αποδεικνύουν οι συγκεκριμένες διακοπές του γαλαζοαίματου ζεύγους στην Μεσόγειο.

9. Μιράντα Λαμπέρντ
Έκπληξη η 9η θέση για την όχι και τόσο γνωστή ηθοποιό
που έχει συχνές περιπέτειες με το ανεβοκατέβασμα των κιλών της. Ουσιαστικά μπήκε για να μην κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι για ρατσισμό κατά των υπέρβαρων.

8. Πόλα Πάτον
Η 40άρα συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise στο τελευταίο Mission Impossible περνάει την καλύτερη χρονιά της ζωής της. Και, όπως βλέπετε, βρίσκεται επίσης και στην καλύτερη σωματική κατάσταση.


7. Μισέλ Γουίλιαμς
Κανείς δεν περίμενε ότι η Οσκαρούχα πρώην σύζυγος του Heath Ledger θα μπορούσε να υποδυθεί πειστικά ένα βαρύγδουπο sex symbol, όπως την Marilyn Monroe. Όμως τα κατάφερε μια χαρά (στα πλαίσια του ρόλου της στο Α week with Marilyn). Για αυτό και της αξίζει η θέση στην λίστα.


6. Κριστίνα Χέντρικς
Η Μποτιτσελική πρωταγωνίστρια του Mad Men, διάσημη για τις καμπύλες και το μαμούθ στήθος της, είδε τελευταία γυμνές φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αλλά αντιμετώπισε το θέμα με την ίδια ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, όπως και τα σχόλια για το βάρος της που ακούει ήδη από το πρώτο casting που πήγε στην ζωή της.




5. Mάντλεν Στόουν
Η συμπρωταγωνίστρια του Ντάνιελ Ντέι Λούις στον Τελευταίο των Μοϊκανών έφυγε από το Χόλιγουντ πριν από 12 χρόνια για να ξεκινήσει οικογένεια και επέστρεψε στα 53 της για να κερδίσει το χειροκρότημα ως σκύλα βαθύπλουτη στο τηλεοπτικό Revenge. H μεγαλύτερη σε ηλικία από τις δέκα της λίστας.

4. Λίλι Κόλινς
H 23ρονη κόρη του Φιλ Κόλινς μοιάζει να έχει πολλά χρόνια καριέρα μπροστά της, όπως απέδειξε με τον ρόλο της ως Χιονάτη στο Mirror Mirror.

3. Σαρλίζ Θερόν
Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην λίστα κάθε χρόνο. Μοναδικός συνδυασμός ομορφιάς και ταλέντου με έξτρα μπόνους ότι στη προσωπική της ζωή φέρεται εντελώς σαν άντρας. Όπως χαρακτηριστικά έχει πει για εκείνη ο Γούντι Χάρελσον «Είναι η μοναδική γυναίκα που πίνει και βρίζει περισσότερο από μένα».



2. Σοφιά Βεργκάρα
Χρειάστηκε να μπει στα 40 για να λατρέψει η Αμερική την προφορά και να αναγνωρίσει το κωμικό ταλέντο μιας Κολομβιανής που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι περισσότερο από μοντέλο για μπικίνι.


1. Μπιγονσέ
Εξώφυλλο του τεύχους και Nο1 της λίστας του People, η Μπιγονσέ δηλώνει πως οφείλει την λάμψη της στην κόρη της, Μπλου Άιβι, η οποία ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες πριν. Και άσε τους μεμψίμοιρους να «γκρινιάζουν» ότι η πρώτη έγχρωμη που βγαίνει πρώτη στην συγκεκριμένη λίστα εδώ και 9 χρόνια, χρειάστηκε να τα βάψει πλατινέ για να το καταφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου