Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Madonna

     Σε δημοπρασία εντυπωσιακό γυμνό της Madonna

Μία εντυπωσιακή γυμνή φωτογραφία της Madonna, βγαίνει τώρα σε δημοπρασία, με τιμή που αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα έξι χιλιάδες ευρώ. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της βασίλισσας της ποπ, τη δείχνει να καπνίζει γυμνή στο κρεβάτι. Τραβήχτηκε το 1990, δηλαδή 22 χρόνια πριν και δείχνει μία πολύ σέξι Madonna. H ασπρόμαυρη φωτογραφία θα πωληθεί σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams στη Νέα Υόρκη, στις 8 Μαΐου.
Σε δημοπρασία εντυπωσιακό γυμνό της Madonna
Η φωτογραφία είναι του Steven Meisel, ο οποίος τράβηξε και τις φωτογραφίες του άκρως ερωτικού φωτογραφικού άλμπουμ... της Madonna με τίτλο Sex, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992. Εκείνη την περίοδο η Madonna ήταν στα 30 της και πόζαρε γυμνή για διάφορους φωτογράφους. Χρησιμοποιούσε το γυμνό και το προκλητικό εντονότατα για την προώθηση της καριέρας της, γεγονός που την ενέταξε στο ρεύμα porno- chic, που έφερε στοιχεία της πορνογραφίας στην mainstream κουλτούρα.

Από τότε, έχουν περάσει δύο δεκαετίες και η Madonna από το προκλητικό το γύρισε το αθλητικό, πολεμώντας να νικήσει το χρόνο με ατέλειωτη γυμναστική, διατροφές και γιόγκα. Δεν ξέρουμε αν τώρα, έστω και με πολύ photoshop, μπορεί να βγάλει μία τόσο αισθησιακή φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου