Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο Δίον

Οι μεγάλες συγκεντρώσεις ενθαρρύνουν και συσπειρώνουν την βάση της Νέας Δημοκρατίας.IMG_6450.JPG
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος συσπειρώνει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας σε ποσοστό πάνω από 90% στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Δίου. Η συγκέντρωση μεγαλύτερη από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κόσμος διψάει για μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Τις θεωρεί κατάκτηση της δημοκρατίας και ενθαρρύνεται από αυτές. Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος δεν φοβάται να κοιτάζει τους αγρότες της κτηνοτροφίας στα μάτια και να μιλάει για το αύριο των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Γι αυτό και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής απλά τον εμπιστεύονται και ανταποκρίθηκαν σύσσωμοι στο κάλεσμα του.   IMG_6480.JPG

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην συγκέντρωση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου  στο Δίον αλλάζει άρδην το πολιτικό σκηνικό στην περιοχή.

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος συσπειρώνει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας σε ποσοστό πάνω από 90% στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Δίου. Η συγκέντρωση μεγαλύτερη από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κόσμος διψάει για μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Τις θεωρεί κατάκτηση της δημοκρατίας και ενθαρρύνεται από αυτές. Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος δεν φοβάται να κοιτάζει τους αγρότες της κτηνοτροφίας στα μάτια και να μιλάει για το αύριο των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Γι αυτό και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής απλά τον εμπιστεύονται και ανταποκρίθηκαν σύσσωμοι στο κάλεσμα του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου