Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με αφίξεις διασήμων



Ένοικοι του Μπάκιγχαμ, αθλητές και τραγουδιστές δίνουν ραντεβού στην Αρχαία Ολυμπία

Στις 10 Μαΐου όλα τα φλας θα είναι στραμμένα στην Ελλάδα και παρότι η διεθνής αθλητική κοινότητα επιθυμεί λόγω της πολιτικοοικονομικής κατάστασης- η φετινή τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας να γίνει σε χαμηλούς τόνους, το ανεπίσημο πρόγραμμα που διαθέτει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή - και το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό- παραπέμπει σε ένα λαμπερό guest list.

Ένα λακωνικό μήνυμα της Σκότλαντ Γιάρντ προς την Ελληνική Αστυνομία ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές: «Στην αφή της ολυμπιακής φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στη χώρα σας, θα παραστεί μέλος της αγγλικής βασιλικής οικογένειας. Για λόγους ασφαλείας, δε θα σας πούμε από τώρα ποιο θα είναι αυτό. Θα ενημερωθείτε για τα ακριβή στοιχεία του μόλις ένα 24ωρο πριν από την άφιξή του».  Φήμες φέρνουν στην Ελλάδα την πριγκίπισσα Άννα και τον αδελφό της, διάδοχο Κάρολο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η είδηση ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι ένας εκ των λαμπαδηδρόμων, έχει ανάψει φωτιές σε εκατοντάδες θαυμάστριες, που αναμένεται να στήσουν πολιορκητικό κλοιό γύρω του.

Η ηθοποιός Ινώ Μενεγάκη θα ανάψει την ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην τελετή, αφού λέγεται πως απέφυγε να τραγουδήσει αντιπροτείνοντας άλλο ρόλο.

Στην Αρχαία Ολυμπία για την τελετή θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου