Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΤ-3, τη Δευτέρα 30 Απριλίου


Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 και την Χριστίνα Καλημέρη  συμμετείχε καλεσμένος , ο IMG_1080-002.JPGυποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ξενοφώντας Μπαραλιάκος.
Κεντρικό θέμα  της συνέντευξης ήταν η τελική ευθεία για τις κάλπες και η επόμενη μέρα των εκλογών. Σε ερώτηση της κ. Καλημέρη για το πόσο δύσκολη είναι η προεκλογική περίοδος για τους νέους υποψηφίους ο κ. Μπαραλιάκος επισήμανε πως η ανανέωση
των ψηφοδελτίων ήταν αναγκαία και πως πράγματι ο αγώνας των νέων υποψηφίων είναι δύσκολος. Παρόλα αυτά, τόνισε πως  υπάρχει μεγάλη όρεξη, διάθεση και επιθυμία.  Ταυτόχρονα βέβαια ανέφερε πως  οι νέοι υποψήφιοι είναι άτομα καταρτισμένα με τεχνογνωσία και εμπειρία, ένσημα και εργατοώρες στον ιδιωτικό τομέα, εφόδια απαραίτητα για να πάει η χώρα μπροστά.
Στο ζήτημα της λεγόμενης συγκυβέρνησης  Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Μπαραλιάκος ξεκαθάρισε  πως δεν υπήρξε ποτέ συγκυβέρνηση αλλά κυβέρνηση ορισμένου χρόνου και σκοπού την οποία στήριξε η Νέα Δημοκρατία ώστε να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και να οδηγηθεί η χώρα ομαλά σε εκλογές. Στόχος της παράταξης είναι να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση με όραμα, συγκεκριμένο σχέδιο, προτάσεις και εφαρμόσιμες λύσεις εξασφαλίζοντας αρχικά τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους.
Σε ερώτηση για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κύριος Μπαραλιάκος υπενθύμισε πως δεν πρέπει να στεκόμαστε στο παρελθόν και πως η μόνη λύση είναι να υπάρξει ανάπτυξη για να πάρει “μπροστά” η μηχανή του κράτους. Όσον αφορά τα νέα μέτρα του Ιουνίου επισήμανε πως έχουν προταθεί νέα ισοδύναμα μέτρα από πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, λύσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου